svnlenfifrdeit

Kontakta oss

hans@gardenfire.se

Tel:+46 920 224920

Tel:+46 70 3701773

Hagaviksgatan 18, SE-974 41 Luleå

Följ oss...

Eldstad utomhus

 

Terrassvärmare och tillbehör


Nedan hittar du våra terrassvärmare- Dessa fungerar även som en grill och eldstad utomhus. Till dessa erbjuder vi även tillbehör som är finurliga, funktionella och snygga produkter som hjälper er att handskas med elden och veden. Det här är även en presentbutik om ni söker något annorlunda till en som fyller jämnt.


 

Lotus är ett snyggt och praktiskt tillskott i familjen av eldstäder i cortenstål som förlänger era kvällar på terrass och uteplats. Tillsammans med tillbehör som Gnistgaller, Grillgaller och Regnhatt får ni en produkt som är extremt ekiperad för att vara en eldstad för utomhusbruk.

Splitter är en smart väggmonterad klyvyxa som gör att du inte behöver hugga. Med hjälp av hävstångseffekt hjälper den dig att enkelt och smidigt tillverka tändved till brasan på ett enkelt och säkert sätt. Den fantastiska klyvkniven har fått smeknamnet "Stockholmsyxan" både för att man kan hugga ved inomhus och för att färre gör illa sig under processen.

Woodstocker är en proffsig, praktisk och snygg vedförvaring som alltid håller veden torr. Grundenheten rymmer 1,3 m3 ved och har man större behov så bygger man vidare med en påbyggnadsenhet. Då har man plats för ytterligare 1,3 m3 ved. Hugger man sin egen ved så torkar veden extremt snabbt då veden ventileras från alla håll.

Håll med om att en perfekt vedtrave är riktigt snygg att titta på. Ved har också en känsla med sig som skapar en hemtrevlig atmosfär. Med WoodWalls väggpaneler får du en perfekt och skräpfri vedtrave av rund björkved. De smidiga skivorna gör att nya möjligheter uppstår för vilka ytor man kan omvandla till vedvägg.

Varför inte förvara och torka din ved på ett både snyggt och praktiskt sätt? WoodBee Wall passar lika bra utomhus som inomhus. Lagra er ved som bina lagrar sin honung. I 6-kantiga håligheter. Varje sektion rymmer ca 300 liter travad ved och man bestämmer själv hur många sektioner man vill köpa och hur man vill montera dem.

WoodWall väggpanel - klicka nedan!