Följ oss...

Kontakta oss

hans@gardenfire.se

Tel:+46 920 224920

Tel:+46 70 3701773

Hagaviksgatan 18, SE-974 41 Luleå

Splitter är en smart väggmonterad klyvyxa som gör att du inte behöver hugga. Med hjälp av hävstångseffekt hjälper den dig att enkelt och smidigt tillverka tändved till brasan på ett enkelt och säkert sätt. Den fantastiska klyvkniven har fått smeknamnet "Stockholmsyxan" både för att man kan hugga ved inomhus och för att färre gör illa sig under processen.

Håll med om att en perfekt vedtrave är riktigt snygg att titta på. Ved har också en känsla med sig som skapar en hemtrevlig atmosfär. Med WoodWalls väggpaneler får du en perfekt och skräpfri vedtrave av rund björkved. De smidiga skivorna gör att nya möjligheter uppstår för vilka ytor man kan omvandla till vedvägg.

Varför inte förvara och torka din ved på ett både snyggt och praktiskt sätt? WoodBee Wall passar lika bra utomhus som inomhus. Lagra er ved som bina lagrar sin honung. I 6-kantiga håligheter. Varje sektion rymmer 700 liter travad ved och man bestämmer själv hur många sektioner man vill köpa och hur man vill montera dem.

Varför inte förvara och torka din ved på ett både snyggt och praktiskt sätt? WoodBee Wall passar lika bra utomhus som inomhus. Lagra er ved som bina lagrar sin honung. I 6-kantiga håligheter. Varje sektion rymmer ca 300 liter travad ved och man bestämmer själv hur många sektioner man vill köpa och hur man vill montera dem.

Den enkla formen gör att Aduro passar överallt, oavsett om du placerar den på en altan, vid entrén, på bryggan eller på en skifferskiva i trädgården. Aduro är tillverkad i cortenstål. Ett specialstål där rosten bildar en vacker oxiderad yta istället för korrosion. Det innebär att ni får en livslång produkt som står ute året runt och blir vackrare för varje år.

WoodWall väggpanel - klicka nedan!

svnlenfifrdeit